آموزش آسانسور - آموزش نصب انواع آسانسور کششی و هیدرولیک


قطعا نصب آسانسور نیاز به آموزش تخصصی و حضور در دوره های آموزش نصب آسانسور دارد. در همین راستا شرکت اتومات گستران در راستای خدمات فروش قطعات آسانسور ، خدمات آموزش آسانسور و آموزش تعمیرات آسانسور را بصورت تخصصی ارائه می دهد. این آموزش آسانسور در قالب کلاس های هفتگی در مکان شرکت بصورت حضوری و کاملا عملی برگزار می گردد. در این دوره های آموزشی خود کاراموز باید بخش به بخش تمامی مراحل نصب آسانسور را انجام دهد و آسانسور را روشن نماید و کابین آسانسور در طبقات حرکت کند. این مراحل شامل نصب کلیه قطعات مکانیکی آسانسور و قطعات الکتریکی آسانسور بصورت کاملا عملی ارائه می شود یعنی نصب قطعاتی مانند: نصب تابلو فرمان آسانسور (مثل: تابلو فرمان آرمان فراز، تابلو فرمان آریان آسانسور، تابلو پارکنترل و داتیس و ... )، تابلو برق سه فاز ، موتور گیربکس آسانسور ، موتور گیرلس آسانسور ، طراحی و ساخت چاه آسانسور ،  ساخت شاسی موتور آسانسور ، نصب ریل آسانسور ، نصب پاراشوت آسانسور، گاورنر آسانسور ، نصب کابین آسانسور ، آموزش نصب کفشک های کابین و وزنه تعادل، نصب وزنه های تعادل ، نصب درب اتوماتیک آسانسور ، درب لولایی طبقات ، درب نیمه اتوماتیک آسانسور ، سیم کشی دکمه های شستی طبقات و کابین ، تراول کابل، نصب سیم بکسل ، نحوه روغن کاری قطعات و...

 

 

آموزش آسانسور شرکت

 

طیف خدمات آموزشی شرکت در زمینه آموزش آسانسور دارای طیف وسیعی می باشد که در این قسمت به آنها می پردازیم:

 

 

آموزش آسانسور با انواع تابلو فرمان آسانسور

 

یکی از مهمترین قطعات الکتریکی آسانسور که در نصب آسانسور بکار می رود تابلو فرمان آسانسور می باشد. در  بخش انواع تابلو فرمان آسانسور در مورد انواع تابلو فرمان از لحاظ نوع ساخت مداری توضیحات جامعی ارائه شده است. از لحاظ نوع کار نیز در نصب آسانسور چند نوع پرکاربرد از تابلو فرمان ها استفاده می شود که شامل تابلو فرمان دو سرعته 2SPD و تابلو فرمان تک سرعته درایو دار VVVF می باشد. البته باید بدانید که هر کدام از این انواع تابلو فرمان ها باید موتور گیربکس یا موتور گیرلس آسانسور مخصوص خود را داشته باشند یعنی در حالت کلی برای تابلو فرمان های دوسرعته باید موتور آسانسور نیز دارای دو سرعت دور تند و دور کند باشد ولی برای تابلو فرمان های تک سرعته باید موتور آسانسور دارای یک حالت سرعت باشد. آموزش کاملا عملی سیم کشی و تنظیمات انواع تابلو فرمان آرمان فراز، تابلو فرمان آریان آسانسور، تابلو پارکنترل و داتیس و ... در کلاس آموزشی نصب آسانسر شرکت به کاراموزان محترم ارائه می گردد.

همچنین برای خرید تابلو فرمان آسانسور لطفا به بخش فروش قطعات آسانسور مراجعه فرمایید.

 

 

 

آموزش آسانسور با تابلو فرمان آرمان

 

یکی از تابلو فرمان هایی که در ایران تولید شده و بسیار در نصب آسانسور استفاده می شود تابلو فرمان آرمان فراز پیمان می باشد. این تابلو فرمان در انواع مختلفی تولید می شود ولی دو نوع از آن بیشترین استفاده را دارد که شامل تابلو فرمان دوسرعته و تابلو تک سرعته VVVF دارای درایو می باشد. در کلاس آموزش آسانسور شرکت این انواع تابلو فرمان های آرمان فراز پیمان بصورت کاملا عملی در نصب آسانسور آموزش داده می شوند بطوریکه خود کاراموز باید همه این انواع را نصب کرده و سپس آسانسور را تنظیم و طبقه بندی کرده و سپس آسانسور روشن شده و کاملا در طبقات جابجا شود.

 

 

نصب آسانسور با تابلو فرمان آریان

 

یکی دیگر از تابلو فرمان هایی که در کشورمان تولید شده و نصابان زیادی در نصب آسانسور از آن استفاده می کنند تابلو فرمان آریان آسانسور می باشد. لازم بذکر است که این تابلو فرمان نیز توسط شرکت مربوطه در انواع مختلفی تولید می شود ولی دو نوع از آن بیشترین کاربرد را دارد که شامل تابلو فرمان دوسرعته و تابلو تک سرعته VVVF دارای درایو می باشد. در کلاس آموزش آسانسور شرکت سیم کشی و تنظیمات نصب دقیق این انواع تابلو فرمان های آریان آسانسور بصورت کاملا عملی در نصب آسانسور آموزش داده می شوند بطوریکه مانند آموزش دیگر انواع تابلو فرمان ، خود کاراموز باید این انواع تابلو را نصب کرده و سپس آسانسور را تنظیم و طبقه بندی نماید و سپس آسانسور با تابلو برق سه فاز روشن شده و کابین آسانسور کاملا در طبقات جابجا گردد.

 

 

 

آموزش آسانسور با تابلو فرمان پار کنترل

 

تابلو فرمان پارکنترل نیز یکی دیگر از تابلو فرمان های قدرتمند است که در صنعت نصب آسانسور در ایران کاربرد زیادی دارد و این تابلو فرمان نیز در انواع دوسرعته و درایو دار VVVF تولید می شود و آموزش این تابلو فرمان نیز در کلاس آموزش نصب آسانسور بصورت کاملا عملی به کاراموزان ارائه می شود و کاراموزان بصورت تک به تک باید این تابلو فرمان را نصب نموده و تنظیمات نمایند و طبقه بندی آسانسور را انجام دهند.

 

 

 

آموزش ریل گذاری در چاه آسانسور

 

همانطور که قبلا نیز مطرح شد مراحل طراحی و نصب آسانسور به بخشهای مختلفی تقسیم می شود که در بخش مراحل طراحی آسانسور به آن پرداخته شده است ولی در طی این مراحل پس از ساخت چاه آسانسور و سپس مرحله آهنکشی چاه آسانسور نوبت به نصب ریل های آسانسور می رسد. همانطور که می دانید نصب دقیق و درست ریل های راهنمای آسانسور Guide Rail دارای اهمیت زیادی می باشد زیرا کابین آسانسور و قاب وزنه تعادل آسانسور باید روی همین ریل های راهنمای آسانسور حرکت کند و بنابراین ریل ها نقش مهمی در پایداری سیستم تعلیق آسانسور و کابین داشته و اگر هر نوع مشکلی در نصب ریل های راهنمای آسانسور وجود داشته باشد بطور قطع آسانسور کارکرد درستی نخواهد داشت و همچنین امنیت آسانسور بسیار پایین می آید و هم اینکه مشکل لرزیدن کابین در حین حرکت کابین بین طبقات را در پی خواهد داشت و هزینه سرویسکاری و نگهداری آسانسور نیز بالاتر خواهد رفت و استهلاک قطعات آسانسور نیز بالاتر است. با توجه به اهمیت این موضوع در کلاس آموزش آسانسور شرکت مراحل ریل گزاری و نصب و ریل های راهنما در آهنکشی چاه آسانسور و همچنین شاقول کردن آنها و نحوه نصب براکت و جوشکاری آهن و همچنین بتون ریزی سقف چاه آسانسور بصورت کاملا عملی به کاراموزان آموزش داده می شود.

 

 

 

آموزش آهنکشی چاه آسانسور

 

پر واضح است که آهنکشی چاه آسانسور در مراحل نصب آسانسور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است زیرا در هر آسانسوری، وزن بسیاری از قطعات آسانسور و تقریبا همه قطعات مکانیکی آسانسور مانند کابین آسانسور و وزنه های تعادل و ریل های راهنما و... بطور کامل روی بخش آهن کشی آسانسور قرار دارد بنابراین مرحله آهنکشی آسانسور باید کاملا و بطور دقیق طبق استانداردهای نصب آسانسور انجام شود تا پایداری و استحکام لازم برای تحمل این وزن های وارده و حفظ ایمنی آسانسور در حین حرکت کابین آسانسور را بخوبی داشته باشد. بنابراین در مرحله طراحی آسانسور باید نقشه کشی و طراحی آهنکشی آسانسور نیز انجام گردد تا آهنکشی چاه آسانسور کاملا طبق نقشه دقیق انجام گردد. همچنین برای این نقشه کشی نرم افزار لیفت دیزاینر Lift Designer بسیار مفید خواهد بود. شرکت اتومات گستران در راستای خدمات آموزش آسانسور ، آموزش دقیق آهنکشی و جوشکاری و شاقول کردن و همچنین نقشه کشی با نرم افزار را بصورت کاملا عملی در کلاس آموزش آسانسور شرکت به کاراموزان محترم ارائه می دهد.

 

 

 

آموزش بتون ریزی سقف چاه آسانسور

 

یکی از مراحل مهم در نصب آسانسور ، نحوه بتون ریزی سقف چاه آسانسور یا ساخت دال بتونی سقف چاه آسانسور می باشد. زیرا همانطور که می دانید مجموع کل وزن موتور آسانسور و وزن شاسی موتور و وزن بخشهای مکانیکی آسانسور مانند کابین آسانسور و وزنه های تعادل و ... بطور کامل روی همین دال بتونی سقف چاه آسانسور وارد می آید بهمین دلیل ساخت این دال بتونی باید بگونه ای دقیق و تخصصی باشد که ایمنی آسانسور به خطر نیافتد. البته در بخش بتون ریزی دال بتونی سقف چاه آسانسور یک سری موارد مربوط به ساخت دال بتونی و نحوه کلاف بندی و آرماتور بندی دال بتونی سقف چاه آسانسور بیان شد ولی در کلاس آموزش آسانسور شرکت کلیه این موارد بصورت عملی به کارآموزان آموزش داده می شود.

 

 

 

آموزش نصب کابین آسانسور

 

همانطور که می دانید کابین آسانسور یکی از قطعات مکانیکی آسانسور می باشد و بطور قطع مهمترین بخشی از آسانسور است که مسافرین مستقیما با آن در ارتباط هستند. بنابراین نصب دقیق و درست کابین آسانسور دارای اهمیت بسایی است. نصب کابین از نصب چند بخش کلی تشکیل شده است:

  • نصب یوک بالا (Cross Head)

  • یوک پایین (Planker)

  • نصب و مونتاژ دیواره های کابین در جای خود

  • نصب سکوی کابین ، نصب درب کابین

البته کابین دارای یک سری تجهیزات جانبی نیز می باشد که نصب دقیق آنها نیز اهمیت بسزایی دارد که عبارتند از:

  • نصب پاراشوت های کابین و فاصله بندی دقیق آنها
  • نصب کفشک های کابین آسانسور
  • نصب قوطی ها و نبشی های مخصوص
  • نصب ضربه گیرهای کابین و لرزه گیرها

تمامی مراحل نصب کابین آسانسور در کلاس آموزش آسانسور شرکت بصورت کاملا عملی آموزش داده می شود و کاراموزان باید بصورت تک به تک کلیه مراحل نصب قطعات اصلی و جانبی کابین را بصورت عملی انجام دهند.

 

 

 

آموزش محاسبات آسانسور و طراحی نقشه کشی آسانسور با نرم افزار Lift Designer

 

محاسبات و نقشه کشی آسانسور قطعا پایه و ساختار اصلی برای نصب هر نوع آسانسوری می باشد زیرا مراحلی مثل اهنکشی و اندازه های چاه آسانسور و طراحی کابین آسانسور با توجه به این اندازه ها و ریل گذاری آسانسور و حتی موتورخانه و مکان موتور و زاویه آلفا و... کلیه این مراحل نیاز به نقشه کشی آسانسور دارد که از پیش طراحی شده باشد. در کلاس آموزش آسانسور شرکت اتومات گستران کلیه مراحل محاسبات آسانسور و محاسبه اندازه ها و نقشه کشی آسانسور بطور کاملا عملی آموزش داده می شود و حتی نرم افزار Lift Designer که مخصوص اینکار می باشد بصورت کاملا عملی ، آموزش آن به کاراموزان ارائه می گردد.

 

 

 

آموزش تعمیرات آسانسور و آموزش سرویس و نگهداری آسانسور

 

همانطور که مستحضر هستید پس از اینکه نصب آسانسور انجام شد قطعا عیب یابی آسانسور و سرویس کاری و تعمیرات آسانسور در حفظ کارکرد درست آسانسور در طول سال از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد زیرا حتما می دانید که ک آسانسر باید حتما بصورت ماهانه توسط سرویسکار آسانسور سرویس شده و اگر مشکلی داشت رفع عیب و تعمیر گردد. بنابراین آموزش تخصصی تعمیرات و سرویسکاری آسانسور دارای اهمیت فراوانی است زیرا و هر چقدر سرویسکار آسانسور دارای آگاهی بیشتری در زمینه عیب یابی آسانسور باشد می تواند سرویس کاری بهتری روی آسانسور مربوطه انجام دهد و این امر کارکرد بهتر آسانسور در طول سال را تضمین می نماید. همچنین یک نصاب آسانسور و یا سرویسکار آسانسور در هنگام سرویسکاری و عیب یابی آسانسور باید موارد زیادی را چک نماید که خلاصه ای از این موارد در چک لیست عیب یابی و سرویسکاری آسانسور بیان گردیده است.

بنابراین یه نصاب یا سرویسکار آسانسور نیاز به آموزش تخصصی تعمیرات و سرویسکاری دارد که در کلاس آموزش آسانسور شرکت حدود 100 مورد از تعمیرات تخصصی و عیب یابی آسانسور بطور کاملا عملی به کاراموزان آموزش داده می شود.